Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

ute 2023.jpg

Sesonger på Engebret

 Sesonger på Engebret

Vi serverer reinsdyr hele året i vår restaurant

Vi har smørbrød på menyen hverdag til lunsj

I januar og noen måneder frem serverer vi Skrei fra Lofoten. Den serveres på tradisjonell måte, og som i Nord Norge kalles «Mølje»

17 Mai på Engebret, både ute og inne, egen 17 mai meny

Tidlig sommer kommer fersk stekt makrell på menyen, servert med agurksalat og rømme

Ca Juni får vi inne fersk Vågehval, vi serverer den som en biff med stekt løk

Vi serverer også vårt store skalldyrplatå hele året, se egen info

Høsten serverer vi norsk skogsopp i forskjellige varianter

Norsk lam er på menyen fra høsten

Fårikål er på menyen siste torsdag i september

I Oktober begynner vi med Lutefisk på Engebret

Fra 1 november begynner vår store julemeny

I desember serverer vi vår berømte julelunsj