Lunsjmeny i januar
LUNSJMENY I JANUAR
Biffsmørbrød med syltet løk og agurk, pepperrot, urtemajones, blåskimmelost og pommes frites kr 325.-
allergener: melk, egg, rug, hvete
Steak sandwich with pickled onions, horseradish, herb-mayonnaise, blue cheese and French fries
Engebrets kremete fisk og skalldyrsuppe kr. 270.-
allergener: skjell & bløtdyr, fisk & skalldyr, selleri, melk
Our famous creamy fish and seafood soup
Våre hjemmelagde silderetter med kokt egg og grovbrød kr. 265.-
allergener: fisk, sennep, egg, hvete, rug
Our selection of homemade herring with egg and whole grain bread
Håndpillede norske reker på grovbrød kr. 295.-
200gr reker fra Norskehavet, lakserogn og hjemmelaget majones
allergener: skalldyr, egg, rug, hvete
Norwegian shrimp sandwich with salmon roe and homemade mayonnaise
Engebrets skalldyrsalat med reker, kreps og kongekrabbe kr. 295.-
Serveres med ristet brød og sitron
allergener: melk, egg, hvete, skalldyr
Toast with shrimps, crayfish and kingcrab
Stekt rødspette på rugbrød med reker og safranremulade 295.-
allergener: fisk, egg, hvete, rug
Fried plaice on rye bread with salad and remoulade
Reinsdyrsmørbrød med kremet sopp, syltet løk, tyttebær og pommes frites kr. 325.-
allergener: melk, sennep, hvete
Reindeer sandwich with creamy mushrooms, cranberries, pickled onions and French fries
I TILLEGG SERVERES VÅRE BERØMTE SMØRBRØD TIL LUNSJ