Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Selskapsmenyer

 Selskapsmenyer

 Samme meny velges for hele selskapet

Meny Johanne Dybwad
Christiania Theaters store skuespillerinne

Forrett

En smak av Nord-Norge med krabbe, hval, vilttartar, sild, røket laks og kaviar

Hovedrett

Rosastekte reinsdyrbiff

med tomater, sukkererter, karamellisert kål, stekte poteter og kremet viltsaus med tyttebær

Dessert

Multekake

Pris pr kuvert kr 895.-


Meny Johan Sverdrup
Første leder i partiet Venstre, som ble stiftet på Engebret Café i 1884

Forrett
Skalldyrsuppe - en kraftig kremet skalldyrsuppe

Hovedrett
Den ypperste indrefilet grilles og serveres med en god rødvinssaus, grønnsaker og poteter

Dessert
Engebrets karamellpudding

Pris pr kuvert kr 870.-

Meny Oda Krogh
La princesse de la bohème


Forrett
Gravlaks med Engebrets sennepssaus og potetsalat


Hovedrett
Kveite med rotgrønnsaker, kokte poteter og blåskjellsaus


Dessert
Dronning Mauds dessert

Pris pr kuvert kr 820.-

Meny Herman Wildenvey
Den store poet var en sann Engebret-venn

Forrett
Reinsdyrcarpaccio med salat og urtemajones

Hovedrett
Torskefilet med syltede neper, sjalottløk, aspargesbønner, potetpuré og skalldyrsaus

Dessert
Tilslørte bondepiker

Pris pr kuvert kr 780.-

Samme meny velges for hele selskapet, minimum 6 personer

OG MÅ FORHÅNDSBESTILLES SENEST 2 DAGER I FORKANT

- disse selskapsmenyene har vi frem til påske -