Lunsjmeny i november
LUNSJ PÅ ENGEBRET CAFÉ I NOVEMBER 2024
Rakørret fra Valdres F, M, H, HA, R - Kr 365.-
En god porsjon moden rakørret med flatbrød, lefse, rødløk, rødbeter, rømme og gulløyepoteter
Medium mature cured trout served with flat bread red onion, sour cream and warm potatoes.
Våre hjemmelagde silderetter med Kyviksild fra Haugesund F, M - Kr 250.-
Serveres med egg, grovt brød* og rømme
Four kinds of herring accompanied by whole grain bread and sour cream.
Håndpillede reker fra Norskehavet serveres på rugbrød* med hjemmelaget majones SB, E, M, SE - Kr 295.-
Delicious Norwegian shrimp sandwich on rye bread served with mayonnaise.
Engebrets skalldyrsalat med reker, kreps og kongekrabbe med ristet brød og sitron SB, E, M, H - Kr 280.-
Toast with shrimps, crayfish and kingcrab, toast and lemon.
Lutefisk Kr 450.-
Lutefisk fra Lofoten med ertestuing, stekt bacon, gulløyepoteter, lefser* og assortert sennep F, M
Cured cod served with fried bacon, stewed peas, lefse, a selection of mustards and boiled potatoes from Senja.
Juletallerken Kr 450.-
Med svineribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål, nyrørte tyttebær, julesaus og gulløyepoteter H, SE, S, M, MN, P
Pork ribs, meat balls, sausages, red cabbage, freshly made lingonberry jam, Christmas sauce and boiled potatoes.
Pinnekjøtt Kr 450.-
Pinnekjøtt av lam med kålrabistappe, vossakorv og gulløyepoteter M, MA
Steamed lamb ribs served with mashed swede, lamb sausage and boiled potatoes.
* Brød, lefser og flatbrød inneholder: Hvete, havre, rug, bygg, sesamfrø, soya og spor av hasselnøtter.
Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB, Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA,
Pistasj P, Muskatnøtt MN, Mandler MA