Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Julemeny i november og desember

JULEMENYEN 2024 - SERVERES FRA 1. NOVEMBER FREM TIL JUL

Forretter

Rakørret fra Valdres. Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødbeter, rødløk, rømme F, M, H, HA, R kr 295.-                   
     
Villaks røkt på gammelmåten,
serveres med potetblini, rømme og ørretrogn F, E, M kr 265.-
                           
Fenalår fra Nordnorsk villsau med syltede beter, rømme og flatbrød M, H, HA, R 
kr 265.-

Kalix Løyrom (30g) med rødløk, rømme og blini F, M, H  kr 395.-

Hovedretter

Lutefisk fra Lofoten - Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig kr 750.-
Serveres med stekt bacon og baconfett, ertestuing, lefser og assortert sennep. 
Annet garnityr som hvit saus og sennepssaus; spør din servitør ved bestilling F, M

Juletallerken - serveres 2 ganger kr 665.-
Svineribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, nyrørte tyttebær, eple, svisker og julesaus H, S, SE, M, P, MN

Pinnekjøtt fra Østerdalen - serveres 2 ganger Kr 750.-
Røkt pinnekjøtt av lam med kålrabistappe og vossakorv M, MN

Smalahove fra Voss- serveres 2 ganger kr 750,-
Saltet og røkt smalahove fra Ivar Løhne med kålrabistappe og vossakorv M, MN

Rakørret fra Valdres
- serveres 2 ganger  kr 635.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødbeter, rødløk og rømme F, M

 

Gulløyepoteter fra Senja er fast tilbehør til julematen

Ekstra tilbehør som: saus, lefser og flatbrød kan inneholde melk, hvete, rug, bygg, sennep, muskatnøtt

Stekt Piggvar med blomkålpuré, honningglasert gulrot, dillsmørsaus og ørretrogn F, M kr 495.-

Grillet reinsdyr med selleripuré, bakte rotgrønnsaker, syltet rødkål, kremet viltsaus og tyttebær M, S
kr 495.-

Julens vegetarrett har vi også, både forrett og hovedrett

Desserter 

Multekrem med kransekake M, E, MA kr 260.-

Riskrem med rød saus M kr 225.-

Engebrets karamellpudding M. E, HN kr 225.-

Krydderkokte plommer med sorbet
kr 225.-


Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB, Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA,
Pistasj P, Muskatnøtt MN, Mandler MA