Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Utebilde skrått.jpg

A la carte-meny fra 3. januar 2025

MENY fra 3. januar 2025

VI SERVERER LUTEFISK PÅ ENGEBRET FREM TIL 19. JANUAR

Forretter / Starters



Varmrøkt reinsdyrhjerte, spekeskinke fra Ask, fenalår fra Kvaløya,
røkt vågehval, rømmegrøt, flatbrød og knekkebrød                                                 

allergener: melk, hvete, sennep
Norwegian delicacies: reindeer heart, cured ham, dried and cured lamb,
smoked whale, sour cream porridge, flatbread and crispbread

Grillet sjøkreps med kålsalat, urtesmørsaus og grillet sitron                                       
allergener: fisk & skalldyr, melk

Grilled lanqustines with coleslaw, butter sauce and grilled lemon

Kalvebrissel med brunet brokkolipurée, syltet røbet og rips                                        
allergener: melk, hvete, sennep
Veal sweetbread with broccoli puree, pickled red beets and red currant

Torsketunger av skrei, paneres og stekes i persillesmør                                                
allergener: fisk, melk, hvete

NB: Væravhengig
Breaded cod tongues sautéed in parsley butter

Kremet skalldyrsuppe                                                                                                  
allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr melk, selleri
Creamy lobster bisque

Hummer og kveite-carpaccio med brunet smør-majones og tørkede tomater               
allergener: fisk & skalldyr, melk, egg, selleri

Lobster carpaccio with browned butter mayonnaise and dried tomatoes

Potetsuffle med reinsdyrtunge og Hitra blåmuggost                                                    
allergener: melk, egg
Potato souffle with reindeer tongue and Hitra blue cheese

 


Hovedretter / Main courses



Pannestekt torsk med spinat, rotgrønnsaker, hollandaise og kokte poteter           
allergener: fisk, selleri, melk, egg
Pan fried cod filet with spinach, root vegetables, hollandaise and potatoes

Skinnstekt uer med saltbakt selleri, selleripuré, syltede neper, blåskjellsaus og kokte poteter                                             
allergener: fisk, bløtdyr, selleri, melk,
Skin-fried redfish with salt-baked celery, celery puree, pickled turnips, mussel sauce and boiled potatoes

Nordnorsk boknafisk                                                                                                        
Serveres med kremstuede rotgrønnsaker, bacon og poteter
allergener: fisk, melk, selleri, hvete

Semi cured cod with creamed vegetables, bacon and potatoes

Posjert sei i løkbuljong med glaserte gulrøtter, erter og potetpuré                                   
allergener: fisk, melk, selleri

Poached pollock in onion broth with glazed carrots, peas and mashed potatoes

Kokt skrei fra Lofoten - sesongstart på Engebret Café er i år 20. januar                                                          
Med lever, rogn, bacon, eggesmør, gulrøtter, poteter og flatbrød
.
Serveres så mange ganger man ønsker.
allergener: fisk, egg, melk, rug, havre og hvete i flatbrødet
NB: Væravhengig
Cod from Lofoten served the traditional way with cod liver, roe, bacon,
melted egg butter, steamed carrots, potatoes and flat bread. 
Served as many times as wished (from 20.January)

Reinsdyrsbiff med pastinakkpuré, aspargesbønner, syltet løk, bakt pære, kremet viltsaus og poteter   
allergener: melk, selleri
Reindeer steak with parsnip puree, green beans, pickled onions, baked pear
creamy game sauce and potatoes

Okse indrefilet med benmarg, løkpuré, sylteagurker, bakte jordskokker, bakte jordskokker, rødvinssaus og Annapoteter    
allergener: selleri, melk
Beef tenderloin with bone marrow, onion puree, pickles, baked Jerusalem artichokes, red wine sauce and pommes Anna

Andebryst og stekte andehjerter, rosenkål, fennikelkompott, kirsebær, portvinsaus og potetputer med Høvding Sverreost
allergener: selleri, melk
Duck breast and duck heart, Brussels sprouts, fennel compote, cherries,
port wine sauce and potato pillows with Høvding Sverre cheese

Vegetar / Vegan / Vegetarian – dagens forrett og hovedrett, spør oss
Today’s vegetarian starter and main course, please ask your waiter

Ost & dessert / Cheese & dessert

Norske oster med marmelade og frukt-nøttebrød kr 255.-
allergener: melk, hvete og hasselnøtter i brødet      
A selection of Norwegian cheeses with marmalade and hazelnut bread  

Kanellefse med brunostiskrem kr 225.-
allergener: melk, egg, hvete
Cinnamon “lefse” with brown goat cheese ice cream

Mariabolle med bringebærkrem kr 225.-                                          
allergener: melk, egg, hvete
Pàte à choux with raspberry cream

Plommer med vaniljefromasj og mandelkjeks kr 225.-
allergener: melk, egg, hvete, mandler
Plums with vanilla fromage and financier

Engebret karamellpudding kr 225.-
allergener: melk, egg, hasselnøttstrø
Engebrets caramel pudding