Juletallerken på Engebret Cafè

Juletallerken med de gode smaker
Den gode, hjemmelagde juletallerkenen med svineribbe, medisterkaker,
medisterpølse, rødkål, nyrørte tyttebær, eple, svisker og julesaus

Vår leverandør av Ribbe er Brødr Ringstad ,

Brødr Ringstad har stor fokus på dyrevelferd og verdikjeden. De har derfor videreutviklet egne verdikonsepter som de har kalt "Gla'gris med krøll på halen",

Fôret og håndteringen av dyrene er viktig for at kvaliteten på kjøttet skal bli bra, og de har derfor tett kontakt med sine leverandørbønder. Det er avtalt hva dyrene skal fôres med og hvordan levekårene skal være for å sikre at dyrene har det godt, og at de får den beste kvaliteten på kjøttet i forhold til bl.a. størrelse, smak og kjøttfylde.
Hjemmelaget medisterkaker og pølser
Hjemmelaget medisterkaker og pølser
Stekt svineribbe
Stekt svineribbe
Engebret Cafè

Våre åpningstider

Mandag til fredag
11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag
17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag
Stengt
Monday to Friday
11:30-23:00
(kitchen open to 21:30)
Saturday

17:00-23:00
(kitchen open to 21:30)

Sunday
Closed

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no