Julebord på Engebret Café

For mange blir det ikke jul før man har vært på Engebret Café.
Vi serverer all norsk julemat, og annet norsk tradisjonsmat.
Vi har lutefisk, smalahove, pinnekjøtt, rakørret, ribbe, hjemmelaget medisterkaker, hjemmelaget julepølse og mye mer.
Vi har 2 bordsittinger i november og desember:

1. sitting fra kl 16.30-19.30

2. sitting fra kl 20.15-23:30

Bestille bord i 2018

Send oss en mail med dato, antall og hvilken bordsitting;

bestilling@engebret-cafe.no

eventuelt også bruk vår online bordbestilling

DEN STORE JULEKOKEBOKEN

Boken er skrevet av Knut Solberg som er kjøkkensjef på Engebret Café sammen med restauratør Kay Johnsen og mat og vinmannen Christer Berens.
Alle rettene er fotografert på Engebret Café.
Lakserulade
Lakserulade
Lutefisk fra Værøy
Lutefisk fra Værøy
Husets røkelaks
Husets røkelaks
Reinsdyr
Reinsdyr
Hjemmelaget medisterkaker
Hjemmelaget medisterkaker
Vossakorv
Vossakorv
Juleribbe
Juleribbe
Festsalen
Festsalen
Festsalen
Festsalen
Sild
Sild
Stekt kveite
Stekt kveite
Hjemmelaget karamellpudding
Hjemmelaget karamellpudding
Lutefisk
Lutefisk
Engebret Cafè

Våre åpningstider

Mandag til fredag
11:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag
16:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag
Stengt
Monday to Friday
11:00-23:00
(kitchen open to 21:30)
Saturday

16:30-23:00
(kitchen open to 21:30)

Sunday
Closed

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no